Specialiteiten

Toscaanse varkensfilet

Braadadvies: ca. 8 minuten bakken in de pan

  • Varkensfiletlapje
  • Pancetta
  • Rozemarijn
  • Zongedroogd tomaatje


Italiaanse biefstukrol

Braadadvies: 4 – 6 minuten in de pan in ruim boter

  • Biefstuk
  • Zongedroogd tomaatje
  • Olijfolie, peper en zeezout


Lekker voor de barbecue

Ook bij ons verkrijgbaar

  • Eigengemaakte rauwkost
  • Pastasalades


Provinciaals braadsleetje

Braadadvies: oven op 180 graden 20 minuten

  • Varkenshaas
  • Pancetta
  • Roomkaas
  • Zongedroogd tomaatje
  • Verse kruiden


Lentevink

Braadadvies: ca 8 – 10 minuten in de pan

  • Varkensfiletlapje
  • Plakje kaas
  • Prei en ui
  • Plakje rauwe ham


Katenhaasje

Braadadvies: ca. 15 minuten

  • Varkenshaas
  • Katenspek
  • Marinade


Varkenshaas in bladerdeeg

Bereiding: 20 minuten in de oven op 200 graden

  • Een gemarineerd varkenshaasje
  • Omwikkeld met bladerdeeg


Japanse kiproerbakschotel

Bereiding: even 10 minuten roerbakken,
lekker bij rijst of gebakken aardappels.

  • Gegaarde kipfiletblokjes
  • Zoete saus
  • Roerbakgroenten


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.